Varme arbeider NBF

Vi tilbyr grunnkurs i varme arbeider for bedrifter og enkeltmannsforetak. Kurset er basert på obligatorisk læreplan fra Norsk brannvernforening som administrerer ordningen «varme arbeider». Kurset gir deltagere en fornyelse av sikkerhets sertifikat.

Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse. Vårt formål er å sikre bedriften og den enkelte mot brann, ulykker og uønskede hendelser. Tjenestene er kvalitetssikrede og kan brukes i bedriftens HMS-arbeid.

Målgruppe for kurset
Håndverkere som arbeider på såkalt tilfeldig arbeidsplass med verktøy som avgir varme. Slik som rørleggere tømrere montører taktekkere etc.

Kursmateriell
Kursavgiften inkluderer kursmateriell en enkel lunsj med kaffe/te mineralvann. Obligatorisk slokkeøvelse gjennomføres på alle kurs. Samtlige for øve slokking med bruk av pulverapparat og Co2 apparat.

Eksamen / sertifisering
Kurset avsluttes med en enkel eksamen.30 spørsmål hvorav 21 må besvares riktig for å bestå eksamen. Sikkerhetssertifikatet utstedes fra norsk brannvernforening. Kursavgiften inkluderer ikke avgift til sikkerhetssertifikatet.
Siste kursdato 2017 er 16 november. Kursdatoer for 2018 kommer 11 desember 2017

Alle kurs starter kl 0830 og varer til 1530.